Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Aan het woord | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

Andrea Evers: ‘Ik heb een grote passie menselijke gezondheid te bevorderen.’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Gerard van der Veer
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. G. van der Veer is publicist (g.veer@telfort.nl).

Samenvatting

Kenmerkend voor Andrea Evers, hoogleraar gezondheidspsychologie, zijn haar multidisciplinaire belangstelling en gerichtheid op verbetering van diagnostiek en behandeling, met een accent op zelfmanagement. Een gesprek over het placebo-effect, de gezondheidsgedachte en de perspectieven voor medisch psychologen en gezondheidspsychologen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave