Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Onze Correspondent | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

Ondergewicht in foodies heaven

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Dr. Mariëlle Gorissen-van Eenige
Belangrijke opmerkingen
Dr. M. Gorissen-van Eenige werkt als klinisch neuropsychologe bij TELL Counseling en als adjunct associate professor bij Temple University Japan, Tokyo (mariellegorissen@aol.com).

Samenvatting

Veel buitenlanders die hier komen wonen ontdekken dat Japan een foodies heaven is, dat zoveel meer te bieden heeft dan sushi, teriyaki en tempura. De Washoku, oftewel de traditionele Japanse keuken, is zelfs recentelijk op de lijst van UNESCO-werelderfgoed gekomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave

Cliëntenvoorlichting

De bipolaire stoornis