Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

De bipolaire stoornis

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over een probleem, stoornis of behandeling bedoeld voor cliënten en direct betrokkenen.
Deze tekst is ontleend aan informatie op de website van de Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen (VMDB). Deze vereniging zet zich in voor mensen met een bipolaire stoornis en hun direct betrokkenen. Op de site is ook veel andere informatie te vinden: www.​vmdb.​nl.

Samenvatting

In deze bijdrage staat de bipolaire of manisch depressieve stoornis centraal. Besproken wordt wat deze stoornis inhoudt, hoe het behandeld wordt en wat je er zelf aan kunt doen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel