Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Redactioneel | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

Redactioneel

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Sako Visser
Belangrijke opmerkingen
Sako Visser, hoofdredacteur

Samenvatting

Het blijft een moeizame verhouding tussen de zorg en de politiek. Veel politici praten elkaar na dat de zorg efficiënter moet en onbetaalbaar wordt. Een makkelijke boodschap en het is maar de vraag of dit klopt, want het is onduidelijk hoeveel de Nederlandse burger bereid is te betalen voor goede gezondheidszorg. Bovendien wordt door de politici niet aan de hand van analyses bediscussieerd waar nu de meeste kosten worden gemaakt in de zorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave