Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Richtlijnen en protocollen | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

Richtlijnen: gouden standaard of keurslijf?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Drs. Dineke Smit
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over richtlijnen en protocollen voor de praktijk.
Drs. D. Smit is wetenschappelijk onderzoeker Grondslagen van de Generalistische Psychologie vanuit zelfstandig onderzoeksbureau Generalistische Psychologie (dinekesmit@gb-ggz.nl) en werkzaam bij Cura Generalis.

Samenvatting

Wie kent de richtlijn ADHD, Alcohol, Angststoornissen, Depressie, Suïcidaal Gedrag of Werk en EPA uit zijn hoofd? Wie heeft afgelopen maand de richtlijn Dubbele Diagnose, Eetstoornissen of Familiaal Huiselijk Geweld nog geraadpleegd? Wie heeft zijn patiënt een patiëntenversie gegeven van de richtlijn Persoonlijkheidsstoornissen of SOLK en Somatoforme Stoornissen? Ooit gehoord van de Zorgstandaard Generalistische diagnostiek en behandeling in de Generalistische Basis GGZ of de Zorgstandaard Vroege psychose? In deze periode van transparantie is het de hoogste tijd voor meer aandacht voor richtlijnen en standaarden!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave