Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Gewone en ongewone patiënten | Uitgave 3/2015

Tandartspraktijk 3/2015

Zwelling van de bovenlip

Verwijzing naar kaakchirurg is geïndiceerd

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2015
Auteur:
Prof. dr. Isaäc van der Waal
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. I. van der Waal is als hoogleraar Orale Pathologie verbonden aan VUmc en ACTA. Hij heeft speciale expertise op het gebied van mond- en kaakziekten, zowel klinisch als histopathologisch.

Samenvatting

Een 33-jarige vrouw wordt door haar tandarts verwezen in verband met een sinds enkele jaren bestaande, uiterst langzaam in omvang toegenomen, niet pijnlijke zwelling aan de binnenzijde van de bovenlip, paramediaan links. De tandarts had patiënte al eens eerder geadviseerd naar de kaakchirurg te gaan, maar dat advies is destijds niet opgevolgd. Ditmaal had patiënte zich echter gewonnen gegeven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Tandartspraktijk 3/2015 Naar de uitgave

Tandheelkundige (na)zorg bij hoofd-halsoncologie

1. Osteoradionecrose: de do’s en dont’s

Report

Geluk

Eruptiestoornis

Infrapositie van de 46

Heynick’s hoek

Orthodontie per post