Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Product informatie* | Uitgave 3/2015

Tandartspraktijk 3/2015

Grandio®SO

Het composiet voor de hoogste eisen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
* De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van TandartsPraktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Frank Tromp, via het mail-adres <f.tromp@bsl.nl>. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen), kan worden verzonden naar dit mailadres.
De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.

Samenvatting

GrandioSO, het universele nanohybride composiet geschikt voor alle caviteitsklassen, voldoet aan de hoogste eisen voor restauraties in anterieure en pos-terieure indicaties. Grandio- SO is geschikt voor klasse I- tot V-restauraties, reconstructies van traumatisch beschadigde anterieure elementen, verblokken en spalken van loszittende elementen, correctie van kleur en vorm om de esthetiek te verbeteren, stompopbouw voor kronen en het maken van composietinlays.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Tandartspraktijk 3/2015 Naar de uitgave

Speurtocht naar voeding met erosierisico

Tanderosie: weet wat je eet

Redactioneel

Straattandarts

Hints voor het managen van ‘uw team’

De psychologie van het dreamteam