Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | In Gesprek | Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019

Het belang van humor

Kirsten Gruijters over haar ervaringen in de dementiezorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2019
Auteur:
Hugo van Waarde
Wie het nieuws volgt, krijgt al gauw de indruk dat medewerkers in de zorg overwerkt, uitgeblust en ongemotiveerd zijn. Goed nieuws is immers geen nieuws. Maar wie regelmatig in verpleeghuizen komt, ziet veel medewerkers die zich ondanks soms moeilijke omstandigheden met passie inzetten voor hun bewoners. Eén van die medewerkers is Kirsten Gruijters van stichting WarmThuis. Zeventien jaar jong was ze toen ze haar loopbaan in de ouderenzorg begon en zesentwintig jaar later is ze er nog steeds niet op uitgekeken. Integendeel. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019 Naar de uitgave