Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Colofon | Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019

Verkeerde voorstelling

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2019
Auteur:
Mevrouw van der Vlist
De dagbehandeling voelde voor mij als een gevangenis in het begin. Ik heb wat tranen gelaten die eerste keer! Dat gevoel dat je alzheimer hebt en naar een dagopvang moet... Maar dat gaat nu een stuk beter. Ik zie ik die dagbehandeling nu echt als een dag om bezig te zijn met anderen. En dat is prettig. We hadden altijd een heel druk leven met onze eigen zaak en veel oppassen. Maar als je ouder wordt, gaat dat allemaal over. Ik had thuis een stuk minder te doen en nu ben ik bezig op de dagbehandeling en verveel ik me helemaal niet. Ik heb er ook wat extra vrijheid gekregen zodat ik mij minder opgesloten voel. Meer beweging, meer naar buiten… Dus ik heb er geen spijt van dat ik ben gegaan. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld