Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Kennisquiz | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Weet je dit?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Test je kennis over allerlei onderwerpen die met je beroep te maken hebben. Deze quiz gaat over beroerte. De vragen zijn deels geformuleerd als stellingen (juist/onjuist) en deels als multiplechoicevragen. De antwoorden vind je op pagina 22. Heb je een vraag over deze kennisquiz? Mail ze naar tpodepraktijk@ bsl.nl.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Educatie emotie-eten de baas

Emotie-eten de baas

Interview julia huisman

Pionieren als POH-Jeugd

Educatie sociale problemen bij astma en copd

Sociale problemen bij astma en COPD

Casus hypoglykemie en insuline

Hypoglykemie en insuline buiten kantooruren

Kennis nieuwe richtlijn infectiepreventie

Nieuwe Richtlijn Infectiepreventie

Redactioneel

Therapieontrouw