Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Kennis nieuwe richtlijn infectiepreventie | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Nieuwe Richtlijn Infectiepreventie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

In de zorg kan verspreiding van ziekteverwekkers grote consequenties hebben en daarom is infectiepreventie belangrijk. Eerder dit jaar verscheen de nieuwe Richtlijn Infectiepreventie. Daarin staan de maatregelen die nodig zijn bij ieder patiëntencontact en de aanvullende maatregelen in specifieke situaties.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Interview julia huisman

Pionieren als POH-Jeugd

Casus hypoglykemie en insuline

Hypoglykemie en insuline buiten kantooruren

Uit de praktijk mensen met geheugenproblemen

Mogelijkheden bij mensen met geheugenproblemen

Redactioneel

Therapieontrouw