Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Onderzoek weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 6/2017
Auteur:
Marieke Verlaan

Samenvatting

Therapietrouw bij ouderen spreekt niet altijd vanzelf. Ouderen vergeten geregeld een dosis van hun medicatie in te nemen. Dit literatuuronderzoek toont aan dat het zinvol is om ouderen een weekdoos met medicijnen te geven. Daardoor verbetert de therapietrouw.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Educatie emotie-eten de baas

Emotie-eten de baas

Educatie voeding bij chronische nierschade

Voeding bij chronische nierschade

Redactioneel

Therapieontrouw

Interview julia huisman

Pionieren als POH-Jeugd