Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Casus hypoglykemie en insuline | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Hypoglykemie en insuline buiten kantooruren

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 6/2017
Auteur:
Gerda Keizer

Samenvatting

Een patiënt met diabetes kan ’s avonds of in het weekend ontregeld raken en niet weten hoe hij daarmee moet omgaan. We bespreken hiervan een voorbeeld: een probleem dat werd voorgelegd aan de huisartsenpost en een advies voor het vervolg in de eigen huisartsenpraktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Implementatie gestructureerde nazorg bij CVA

Gestructureerde nazorg bij CVA

Uit de praktijk mensen met geheugenproblemen

Mogelijkheden bij mensen met geheugenproblemen

Journaal

Journaal

Redactioneel

Therapieontrouw