Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Interview julia huisman | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Pionieren als POH-Jeugd

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Door de Jeugdwet (2015) kregen huisartsen de bevoegdheid om kinderen en jeugdigen tot 18 jaar te verwijzen naar specialistische zorg. Om preventief te werken, de kosten van de tweedelijnszorg te drukken en onjuiste doorverwijzingen te voorkomen, spraken Friese gemeenten met de zorgverzekeraar af om te werken met een praktijkondersteuner-Jeugd (POH-Jeugd). In de huisartsenpraktijk van Eggink en Reuchlin-Vroklage werkt Julia Huisman.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Uit de praktijk mensen met geheugenproblemen

Mogelijkheden bij mensen met geheugenproblemen

Educatie voeding bij chronische nierschade

Voeding bij chronische nierschade

Kennisquiz

Weet je dit?

Onderzoek weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen

Weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen