Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Kennisquiz | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

Weet je dit?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Test je kennis over allerlei onderwerpen die met je beroep te maken hebben. Deze quiz gaat over het prikkelbaredarmsyndroom (PDS). De vragen zijn deels geformuleerd als stellingen (juist/onjuist) en deels als multiplechoicevragen. Daarnaast zijn er soms open vragen. De antwoorden vind je op pagina 28.
Heb je een vraag over deze kennisquiz? Mail deze naar tpodepraktijk@springer.com.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave