Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Interview Marion Boermans | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

‘Ouderen knappen op van echte aandacht’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Een aantal jaren geleden startte in Twente een pilot Ouderenzorg, gefinancierd door zorgverzekeraar Menzis. Helaas stopte na drie jaar de financiering. Stoppen kon niet meer, vond een aantal Twentse huisartsen. In Losser speelt Marion Boermans, praktijkondersteuner, een grote rol in de ouderenzorg die in haar praktijk werd gecontinueerd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave

Beschouwing gliclazide en hypoglykemie

Gliclazide kan het kwaad?