Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | Kennis-TOETS | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

TP Kennistoets september 2017

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Van ieder nummer van TP verschijnt een kennistoets gebaseerd op artikelen uit dit tijdschrift. Deze kennistoets draagt bij aan een betere kennisname van de wetenschappelijke inhoud van het tijdschrift en toepassing van de vergaarde kennis in de dagelijkse praktijk. Op mijn.bsl.nl kunt u inloggen in uw online-abonnement en deze kennistoets maken. Van de onderstaande 27 vragen over vier arti kelen in dit septembernummer kunt u online een selectie van 15 vragen beantwoorden. Het succesvol doorlopen van de toets levert 1 KRT-punt op.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

X-Puzzel

X-puzzel #7

Heynick’s hoek

Maskers met tanden