Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | Intercollegiaal online | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

Behandeling van vier ‘lelijke’ bovenincisieven

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In het juninummer van TP toonden we u de casus van een 60-jarige mevrouw die voor een tweede mening komt. Zij geeft aan dat ze alleen ‘last’ heeft van de vier niet zo mooie voortanden (afbeelding 1-3) en begrijpt het voorstel van haar tandarts niet dat er orthodontie nodig is waarbij het onderfront geïntrudeerd moet worden en alleen de 21 en 22 geëxtrudeerd in combinatie met een kaakoperatie.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!