Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | Out of the box (20) | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

Boorsjabloon en tijdelijke kroon in één

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteurs:
Kees Heijdenrijk, Eddy Miedema

Samenvatting

Een 44-jarige vrouw werd doorverwezen voor een implantaatkroon ter vervanging van de 21. De 21 is nog in situ, maar is niet meer te behouden als gevolg van interne resorptie na een trauma in het verleden. Mevrouw wil graag een esthetisch zo fraai mogelijk resultaat en bij voorkeur een vaste en geen tijdelijke uitneembare voorziening. door Kees Heijdenrijk en Eddy Miedema

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!