Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2017 | De promotie | Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017

Preventie en behandeling van peri-implantaire ziektes: Zonder nazorg kans op verlies van implantaten groter

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Implantaten hebben net als natuurlijke elementen onderhoud nodig. Anna Louropoulou heeft aan het ACTA onderzoek verricht en gekeken naar de effectiviteit van verschillende instrumenten op implantaatoppervlakken. Daarnaast onderzocht zij hoe een patiënt het beste een implantaat-gedragen constructie zou kunnen reinigen. Verder werd een richtlijn ontwikkeld met betrekking tot de preventie, de diagnostiek en de behandeling van peri-implantaire ziektes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Tandartspraktijk 7/2017 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

Maskers met tanden

Redactioneel

Dental Fit