Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: TPO - De Praktijk 3/2016

01-06-2016 | Implementatie

Suïcidepreventie: de machteloosheid voorbij?

Auteurs: Esther Kersbergen, Ellen Kerseboom

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 3/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Met de wijsheid van vandaag – nadat ik de Train-detrainerscursus heb gevolgd om onder auspiciën van het NHG zelf de StiP-cursus Suïcidepreventie te verMet de wijsheid van vandaag – nadat ik de Train-detrainerscursus heb gevolgd om onder auspiciën van het NHG zelf de StiP-cursus Suïcidepreventie te verzorgen voor huisartsen en POH-ggz − had ik het anders gedaan.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
1.
go back to reference Kerkhof AJFM, Van Luyn JB. Suïcidepreventie in de praktijk. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2010. CrossRef Kerkhof AJFM, Van Luyn JB. Suïcidepreventie in de praktijk. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2010. CrossRef
2.
go back to reference Mokkenstorm J. Hoop doet leven, de 113 Online Suicide Survival Guide. Amsterdam: Boom, 2013. Mokkenstorm J. Hoop doet leven, de 113 Online Suicide Survival Guide. Amsterdam: Boom, 2013.
3.
go back to reference Steendam M. Train-de-trainer StiP-cursus Suïcidepreventie. Utrecht: NHG, 2015. Steendam M. Train-de-trainer StiP-cursus Suïcidepreventie. Utrecht: NHG, 2015.
4.
go back to reference Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag, samenvatting, Utrecht: de Tijdstroom, 2012. Multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag, samenvatting, Utrecht: de Tijdstroom, 2012.
5.
go back to reference Janssens M, Swinkels J. Een tweede leven. Schiedam: Scriptum, 2008. Janssens M, Swinkels J. Een tweede leven. Schiedam: Scriptum, 2008.
Metagegevens
Titel
Suïcidepreventie: de machteloosheid voorbij?
Auteurs
Esther Kersbergen
Ellen Kerseboom
Publicatiedatum
01-06-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 3/2016
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-016-0039-x