Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Implementatie | Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016

Suïcidepreventie: de machteloosheid voorbij?

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2016
Auteurs:
Esther Kersbergen, Ellen Kerseboom
Belangrijke opmerkingen
Auteursgegevens
NHG, Postbus 3231, 3502 GE Utrecht: Esther Kersbergen, POG-ggz, wetenschappelijk medewerker NHG-scholing, trainer StiP-cursus Suïcidepreventie Utrecht; Ellen Kerseboom, waarnemend huisarts, kaderhuisarts ggz, trainer StiP-cursus Suïcidepreventie, Woubrugge.
Correspondentie: e.kersbergen-brak@nhg.org.
Mogelijke belangenverstrengeling: de StiPcursus is mogelijk gemaakt vanuit het project ‘Landelijk implementatieplan multidisciplinaire richtlijn diagnostiek en behandeling van suïcidaal gedrag’ dat door het Trimbosinstituut wordt uitgevoerd, met subsidie van ZonMw en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Beide auteurs geven de cursus Suïcidepreventie vanuit NHG-scholing. Nadere informatie: https://​www.​nhg.​org/​scholing/​ StiP-cursus-suicidepreventie​.​

Samenvatting

Met de wijsheid van vandaag – nadat ik de Train-detrainerscursus heb gevolgd om onder auspiciën van het NHG zelf de StiP-cursus Suïcidepreventie te verMet de wijsheid van vandaag – nadat ik de Train-detrainerscursus heb gevolgd om onder auspiciën van het NHG zelf de StiP-cursus Suïcidepreventie te verzorgen voor huisartsen en POH-ggz − had ik het anders gedaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Weet jij dit?

Vragen