Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Weet jij dit? | Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016

Vragen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Meet je kennis met de TPO-Kennistoets! De vragen in deze kennistoets zijn gebaseerd op de NHG-Standaard ADHD bij kinderen. Op de volgende pagina vind je de antwoorden. Correspondentie: tpo@nhg.org.

Samenvatting

Mevrouw Den Breider heeft sinds twee maanden haar handen vol aan haar 5-jarig zoontje Teun. Hij is erg druk en kan zich slecht concentreren. Haar man had iets gelezen over kinderen met ADHD en stelde voor om met Teun naar de dokter te gaan om hem op ADHD te laten onderzoeken. De huisarts zegt dat de termijn van twee maanden te kort is om de diagnose ADHD te kunnen stellen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Weet jij dit?

Antwoorden