Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Redactioneel | Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016

Samen verder

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2016
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Dit redactioneel lijkt op een slechtnieuwsgesprek, want ik val meteen met de deur in huis: dit is het laatste nummer van Tijdschrift voor praktijkondersteuning in de huidige vorm. Anders dan in een slechtnieuwsgesprek is de oorzaak van dit nieuws alleen iets leuks. Tijdschrift voor praktijkondersteuning en De Praktijk − het tijdschrift van de V&VN, afdeling Praktijkverpleegkundigen/praktijkondersteuners − gaan namelijk samen verder. Er komt een compleet nieuw tijdschrift: In de praktijk, vakblad voor praktijkondersteuning. De redacties van beide bladen werken al een tijdje samen om het nieuwe blad zo snel mogelijk op de rit te krijgen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Weet jij dit?

Antwoorden