Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Nascholing | Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016

Insulineresistentie

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2016
Auteur:
Mattees van Dijk
Belangrijke opmerkingen
Auteursgegevens
Huisartsencentrum De Cordes, De Cordesstraat 111, 3151 BK Hoek van Holland: dr. Mattees van Dijk, kaderhuisarts diabetes en redactielid Tijdschrift voor praktijkondersteuning (NHG).
Correspondentie: drvdijk@huisartsendecordes.nl.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets gemeld.

Samenvatting

Insulineresistentie is een complex onderwerp waar veel onderzoek naar wordt gedaan. Deze nascholing geeft een overzicht van de stand van zaken in de wetenschap.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

TPO - De Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Weet jij dit?

Vragen

Redactioneel

Samen verder