Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Redactioneel | Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015

Snoeprichtlijnen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2015
Auteur:
dr. Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
dr. Hans van Pelt, hoofdredacteur

Samenvatting

Het afgelopen jaar heeft collega Dien Gambon in TP een aantal artikelen gewijd aan tanderosie. Een feuilleton die onder meer over snoep gaat (‘The Crazy World of Candy’) dat vrij verkocht mag worden en waarover tandartsen en ouders zich zéér zouden moeten opwinden, omdat het een pH heeft waar het kindergebit al op jonge leeftijd ernstig onder te lijden heeft.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De eerste grootouders

Op jonge leeftijd geplaatst implantaat

Chirurgie van frontimplantaat in infrapositie

Gewone en ongewone patiënten

Melanoom van de mond