Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Heynick’s hoek | Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015

De eerste grootouders

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2015
Auteur:
dr. Frank Heynick
Belangrijke opmerkingen
De Amerikaanse medisch-dentaal historicus dr. Frank Heynick heeft ruim vijfhonderd artikelen en een aantal boeken gepubliceerd. Alvorens in Groningen tot doctor in de geneeskunde te promoveren, studeerde hij industriële vormgeving, geschiedenis, taalwetenschap en psychologie. Hij doceert aan de New York University.

Samenvatting

Door analyse van fossielen van tanden en kiezen weten we dat er vóór ongeveer 30.000 jaar geleden een enorme stijging van de gemiddelde leeftijd van onze verre voorouders plaatsvond. Maar dan rijzen de vragen: Waarom toen en niet eerder of later in de lange geschiedenis van de mens? In welk opzicht was dit gunstig voor ons als soort?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Snoeprichtlijnen

Op jonge leeftijd geplaatst implantaat

Chirurgie van frontimplantaat in infrapositie

Gewone en ongewone patiënten

Melanoom van de mond