Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015

Start ‘Gewoon Gaaf’ in uw dagelijkse praktijk

Hoe pakken we dat aan?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2015
Auteur:
Dr. René Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
Dr. R.J.M. Gruythuysen is onderzoeker en PAOT-docent kindertandheelkunde/cariologie. Zijn aandachtsvelden in onderzoek zijn behandeling van diepe cariës en niet-restauratieve caviteitsbehandeling (NRC). Hierover publiceerde hij eerder in TP 42 casussen. Bijgaand casus 43. Thans is hij tevens begeleider van het project ‘Kindertandheelkunde’ in de mondzorgpraktijk Tandzorg.nl te Rotterdam.

Samenvatting

In het verleden zijn door mij concepten aangedragen voor implementatie van Gewoon Gaaf (Ivoren Kruis-project, een combinatie van NOCTP en NRC) in de mondzorg (o.a. TP maart 2011). De vraag is echter of een dergelijk concept voldoende aansluit bij de praktijkvoering van elke mondzorgverlener. Daarom is het wellicht beter om mondzorgverleners handvatten aan te bieden voor de ontwikkeling van een concept dat is toegesneden op de eigen praktijk. Dat kan via de stappen die we kennen voor het opmaken van een behandelplan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De eerste grootouders

OriginalPaper

Out of the box (2)

OriginalPaper

Diepte-infiltratie