Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Column | Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015

EBD. Hoe bedoelt u?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2015
Auteur:
Dr. René Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
Dr. R.J.M. Gruythuysen is PAOT-docent Kindertandheelkunde/Cariologie. Hij is tevens verbonden aan Tandzorg.nl te Rotterdam.

Samenvatting

Evidence based dentistry (EBD) is de heilige graal in de dentale wetenschap. Zelfs elkaar tegensprekende sprekers op congressen claimen dat uitsluitend wat zij zeggen EBD is. Maar wie heeft nu gelijk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2015

Tandartspraktijk 9/2015 Naar de uitgave

OriginalPaper

Diepte-infiltratie

Gewone en ongewone patiënten

Melanoom van de mond

OriginalPaper

Out of the box (2)