Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Artikel | Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019

Seksueel misbruik; wat doen de politie en het Openbaar Ministerie

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 6-7/2019
Auteur:
Willy van der Wielen
Seksuele misdrijven zijn ernstige misdrijven met ingrijpende en langdurige gevolgen voor een slachtoffer en haar omgeving. Deze misbruikzaken schokken ook regelmatig de samenleving en staan vol in de belangstelling van de politiek en de media. De politie en het Openbaar Ministerie zijn belast met de opsporing en de vervolging van deze delicten. Hoe doet de politie dat nu precies, wat is onze werkwijze, hoe zit dat met het doen van aangifte, op welke wijze houden politie en Openbaar Ministerie rekening met het slachtoffer en hoe kunt u bijdragen bij de ondersteuning van een slachtoffer in soms moeilijk bewijsbare zaken? ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019 Naar de uitgave