Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Artikel | Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019

Integrale zorg bij seksueel geweld vanuit het perspectief van slachtoffers

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 6-7/2019
Auteurs:
Prof. dr. Giel Hutschemaekers, prof. dr. Toine Lagro-Janssen
In het kader van een evaluatieonderzoek van het Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en-Midden zijn vrouwelijke slachtoffers geïnterviewd over hun ervaringen met de geboden zorg. Hun bevindingen laten zich goed vertalen naar uitspraken over goede en minder goede zorg vanuit het perspectief van de slachtoffers. In deze bijdrage zetten we hun bevindingen op een rij en geven we aanbevelingen vanuit het slachtofferperspectief voor een integrale zorg bij seksueel geweld. Een intensief samenspel tussen mantelzorg, generalistische en specialistische zorg vinden wij van cruciaal belang. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6-7/2019

Bijblijven 6-7/2019 Naar de uitgave