Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

28-09-2020 | Onderzoek | Uitgave 11/2020

Huisarts en wetenschap 11/2020

Ouderen stellen en behalen doelen met een zorgplan

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2020
Auteurs:
Wanda Rietkerk, Ronald Uittenbroek, Debby Gerritsen, Joris Slaets, Sytse Zuidema, Klaske Wynia
Belangrijke opmerkingen
Rietkerk W, Uittenbroek RJ, Gerritsen DL, Slaets JPJ, Zuidema SU, Wynia K. Ouderen stellen en behalen doelen met een zorgplan. Huisarts Wet 2020;63(11):12-8. DOI:10.1007/s12445-020-0868-2.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

De zorg voor kwetsbare ouderen wordt steeds complexer en zorgplannen kunnen helpen die zorg te vereenvoudigen. Vanuit de huisartsenpraktijk kan een casemanager binnen een ouderenteam thuiswonende 75-plussers goed helpen gezamenlijk zorgdoelen te formuleren en die grotendeels ook te behalen. In SamenOud, een nieuw persoonsgericht en integraal zorgmodel, is dit principe met succes toegepast.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2020

Huisarts en wetenschap 11/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws