Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2020 | Nieuws | Uitgave 11/2020

Huisarts en wetenschap 11/2020

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2020
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Veel patiënten gebruiken de voorgeschreven neusspray niet goed en dan is het middel minder effectief. Ook medewerkers in de gezondheidszorg weten vaak onvoldoende over het gebruik van intranasale corticosteroïden. Dat blijkt uit een observationeel Nederlands onderzoek waarin kno-artsen, kinderartsen, huisartsen en apothekersassistentes werd gevraagd de uitleg te demonstreren van gebruik van intranasale corticosteroïden tegen allergische rinitis. De auteurs pleiten voor betere training van deze zorgmedewerkers.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2020

Huisarts en wetenschap 11/2020 Naar de uitgave