Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Beschouwing | Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013

Ontstaan en ontwikkeling van de praktijkondersteuning

Heden, verleden en toekomst van de praktijkondersteuning (1)

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2013
Auteur:
Aukje van Beek
Belangrijke opmerkingen
Utrecht: Aukje van Beek, huisarts en redactielid Tijdschrift voor praktijkondersteuning.
In een driedelige serie besteedt het Tijdschrift voor praktijkondersteuning aandacht aan het ontstaan en de ontwikkeling van de PraktijkOndersteuner Huisartsenzorg (POH) in Nederland. Aanleiding voor en basis van deze artikelen is de in oktober 2012 verschenen uitgave van het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg NIVEL: Praktijkondersteuners in de huisartspraktijk (POH’s), klaar voor de toekomst?1 In dit eerste deel van de serie komt een stuk geschiedenis aan de orde, deel 2 behandelt taakdelegatie en toekomstige competenties en deel 3 gaat over hoe patiënten de praktijkondersteuner zien.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Verandering