Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Journaal | Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013

Behandelingen effectiever dankzij industriële sponsoring

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Tjerk Wiersma
Belangrijke opmerkingen
Lundh A, et al. Industry sponsorship and research outcome. Cochrane Database of Systematic Reviews 2012, Issue 12. Art. No.: MR000033. DOI: 10.1002/14651858. MR000033.pub2.
De farmaceutische industrie vaart er wel bij als hun producten effectief blijken te zijn. Door de industrie gesponsord wetenschappelijk onderzoek komt inderdaad opvallend genoeg vaak met rooskleurige resultaten. Rooskleuriger dan bij niet gesponsord onderzoek. Hoe kan dat?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Verandering

Weet Je Dit?

Antwoorden

Lezen/Kijken/Zoeken

Ouderen in H&W

Weet Je Dit?

Vragen