Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: TPO - De Praktijk 2/2013

01-04-2013 | Journaal

Ketchup in strijd tegen hart- en vaatziekten?

Auteur: Annemieke de Jong

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 2/2013

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het eten van tomaten wordt al geruime tijd gezien als gezond en in verband gebracht met het verlagen van het risico op hart- en vaatziekten. Tomatenketchup is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen om de gezonde stoffen uit tomaten binnen te krijgen. Verdient ketchup hiermee een plekje op de lijst van aan te bevelen producten?
Metagegevens
Titel
Ketchup in strijd tegen hart- en vaatziekten?
Auteur
Annemieke de Jong
Publicatiedatum
01-04-2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 2/2013
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-013-0024-6

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013 Naar de uitgave

Weet Je Dit?

Vragen