Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Journaal | Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013

Ketchup in strijd tegen hart- en vaatziekten?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Annemieke de Jong
Belangrijke opmerkingen
Maastricht University. Tomatenketchup beschermt tegen hartaandoeningen. 11 december 2012. www.​maastrichtuniver​sity.​nl
Gezondheid.be. Is tomatenketchup goed voor het hart? 22-01-2013. www.​gezondheid.​be
Het eten van tomaten wordt al geruime tijd gezien als gezond en in verband gebracht met het verlagen van het risico op hart- en vaatziekten. Tomatenketchup is een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen om de gezonde stoffen uit tomaten binnen te krijgen. Verdient ketchup hiermee een plekje op de lijst van aan te bevelen producten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Verandering

Weet Je Dit?

Antwoorden

Lezen/Kijken/Zoeken

Ouderen in H&W