Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Interview | Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013

“Samenwerking met andere disciplines is erg belangrijk”

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2013
Auteurs:
Susan Umans, Aukje van Beek
Gertruud van Burgsteden begeleidt en adviseert al zeventien jaar praktijkondersteuners. De laatste jaren vanuit ROS Raedelijn, een adviesorganisatie voor de eerste lijn in Midden-Nederland. De start van de praktijkondersteuning heeft zij volop meegemaakt. Een interview over de ontwikkelingen tot nu toe, waarbij samenwerking een steeds grotere rol gaat spelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

TPO - De Praktijk 2/2013 Naar de uitgave

Weet Je Dit?

Vragen