Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Lezen/Kijken/Zoeken | Uitgave 2/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 2/2013

Ouderen in H&W

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
In de maand waarin de lente zich eindelijk aandient, brengt h&W een onderzoeksartikel over de opvattingen van ouderen over levensbeëindiging. Die opvattingen verschuiven: steeds meer ouderen kunnen zich voorstellen dat ze ooit euthanasie of een zelfdodingspil zullen wensen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 2/2013 Naar de uitgave

Weet Je Dit?

Antwoorden

Weet Je Dit?

Vragen