Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | In de etalage | Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017

Meneer Smit doet weer mee: DemenTalent in Heiloo

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2017
Auteur:
Theo Royers

Samenvatting

Villa Westervenne in Heiloo, een onderdeel van De Zorgcirkel, is een huiselijke locatie waar thuiswonende ouderen met geheugenproblemen kunnen deelnemen aan dagactiviteiten. In het kader van het onderzoeksprogramma Ontmoetingscentra 3.0 is Villa Westervenne benaderd om mee te doen met DemenTa- lent, een succesvol project dat mensen met dementie gelegenheid biedt om als vrijwilliger actief te blijven in de samenleving. Onder begeleiding van Ruud Dirkse van zorginnova- tiebureau DAZ heeft men bij Westervenne een denktank opgezet en een plan gemaakt om bezoekers in staat te stellen mee te doen met De- menTalent.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Levenskunst

Achter de Voordeur

Welkom in het verpleeghuis