Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Column | Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017

Ten slotte

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2017
Auteur:
Job van Amerongen
Belangrijke opmerkingen

Samenvatting

Mevrouw Drenth is niet meer. Ze werd bijna honderd. ‘Niet in de wieg gesmoord,’ zouden ze in de kop van Noord-Holland zeggen. De familie heeft de laatste dagen een aantal keer uitgesproken dat het ‘goed is zo’ en daarin hebben ze rationeel gezien volkomen gelijk. Mevrouw Drenth kon en wilde niet meer, zoveel was wel duidelijk. Maar acceptatie betekent natuurlijk ook weer niet dat er geen verdriet meer mag zijn. Integendeel. Mevrouw Drenth zal gemist worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Levenskunst

Boeken

Mist

Redactioneel

Genuanceerde kijk