Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Column | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

Luchtig

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Bas Janssen
Belangrijke opmerkingen
Bas Janssen (42) was voorheen praktijkondersteuner. Tegenwoordig werkt hij als manager bij drie gezondheidscentra. Daarnaast geeft hij les aan de opleiding tot praktijkondersteuner.

Samenvatting

Astma en COPD, wat moet je daar als columnist nou over schrijven? De medische verhandelingen en implicaties ga ik me niet aan wagen, dat laat ik over aan echte deskundigen. Maar er gaat wel altijd iets kriebelen bij dit onderwerp. Al bijna 20 jaar zijn astma en COPD mijn stille liefdes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Farmacotherapie

Varenicline

Weet je dit?

Vragen