Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Kennistoets | Uitgave 10/2017

Huisarts en wetenschap 10/2017

Kennistoets: vragen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In het onderzoek van Schermer werd bij 2300 personen met een verhoogd risico op COPD op drie tijdstippen de longfunctie gemeten met spirometrie. Op elk tijdstip gingen de onderzoekers na of er sprake was van luchtwegobstructie (diagnose COPD). In het onderzoek hielden zij bij hoe vaak de initieel gestelde diagnose ‘wel’ of ‘geen’ obstructie veranderde.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2017

Huisarts en wetenschap 10/2017 Naar de uitgave