Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Gezien en gelezen | Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014

Hotel De Grote L

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Anneke E. Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
Anneke E. Eenhoorn, klinisch psycholoog

Samenvatting

Veel jongeren houden niet van lezen. Hoe lastig is het dan om een passend boek te vinden als ze voor school een boek moeten lezen! Gelukkig is daar Sjoerd Kuyper. Hij schreef een boek met Kos, een jongen van dertien, in de hoofdrol. Kos kan heerlijk humoristisch en toch heel eerlijk vertellen over de meest lastige gebeurtenissen in zijn leven. Zo is zijn moeder drie jaar geleden overleden en krijgt zijn vader een hartaanval, net als Kos een super doelpunt maakt in de kampioenswedstrijd. Zijn vader is tijdelijk uitgeschakeld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

Als Je ’t Mij Vragt

Marguerite, 50 jaar

OriginalPaper

Gluren Bij De Buren

Psychobellettrie

Gezinstekening