Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

28-11-2018 | Uitgave 9-10/2018

Bijblijven 9-10/2018

Hoofd-halstumoren

Chirurgische aanpak en reconstructieve technieken

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 9-10/2018
Auteurs:
Dr. Wouter De Vos, Dr. Maarten Van Genechten

Samenvatting

In deze bijdrage laten we ons licht schijnen over de chirurgische aanpak van hoofd-halstumoren. Uiteraard vergt deze pathologie een multidisciplinaire benadering, waarbij radiotherapie en chemotherapie dikwijls ook van groot belang zijn.
In vroeger tijden werd het grootste deel van de chirurgische behandeling van deze patiënten verzorgd door het KNO-specialisme. De afgelopen decennia is deze pathologie meer tot het spectrum van de mond-, kaak- en aangezichtschirurgie gaan behoren. Dit komt mede door de traditioneel sterke opleiding in reconstructieve technieken bij dit laatste specialisme.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9-10/2018

Bijblijven 9-10/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Implantologie