Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

28-11-2018 | Uitgave 9-10/2018

Bijblijven 9-10/2018

Esthetische aangezichtschirurgie

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 9-10/2018
Auteurs:
Dr. Wouter De Vos, Dr. Maarten Van Genechten

Samenvatting

Esthetische ingrepen in het aangezicht worden zowel bij mannen als bij vrouwen steeds vaker uitgevoerd. De ingrepen om het uiterlijk van het aangezicht te verfraaien zijn echter bij velen nog te weinig bekend. Esthetische aangezichtschirurgie is een aandachtsgebied van de mond-, kaak- en aangezichtschirurgie dat focust op de weke delen in het aangezicht, zoals de huid, de spieren en de ligamenten, maar ook op het benige aangezichtsskelet. De verhouding tussen deze weke en harde delen creëert de harmonie in een gezicht. Hierna gaan we in op de behandeling van de weke delen. Om het concept van de behandelingsstrategieën volledig te doorgronden, is het belangrijk eerst de verouderingsprocessen in het gezicht goed te begrijpen. Daarna worden de meest voorkomende invasieve en niet-invasieve behandelingen meer in detail toegelicht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9-10/2018

Bijblijven 9-10/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Hoofd-halstumoren