Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Participatie & Ontwikkeling | Uitgave 4/2017

Geron 4/2017

Het recht op passende zorg en ondersteuning: ervaringen met onafhankelijke cliëntondersteuning

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2017
Auteurs:
Anna Maria Marangos, Mirjam De Klerk
Belangrijke opmerkingen

Over de auteurs

Anna Maria Marangos en Mirjam de Klerk zijn werkzaam bij het Sociaal en Cultureel Planbureau. Ze werken ondermeer aan de landelijke evaluatie van de hervorming van de langdurige zorg.

Samenvatting

Sinds jaar en dag blijkt het vaak moeilijk voor mensen met beperkingen om de weg te vinden naar passende zorg en ondersteuning. De Nederlandse wetgever besloot om onafhankelijke cliëntondersteuning in diverse wetten te verankeren. Belangrijk, want onafhankelijk cliëntondersteuners kunnen helpen om de weg te vinden. Wat zijn de eerste ervaringen sinds 2015? Werkt het?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Geron 4/2017 Naar de uitgave