Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Participatie & Ontwikkeling | Uitgave 4/2017

Geron 4/2017

Wie is de mantelzorger?

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2017
Auteur:
Henk Nies
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur

Henk Nies is lid van de Raad van Bestuur van Vilans en bijzonder hoogleraar Organisatie en beleid van zorg op de Zonnehuis-leerstoel aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tevens is hij lid van de Kwaliteitsraad van het Zorginstituut Nederland.

Samenvatting

In de zorg krijgt de mantelzorger een steeds prominentere rol in het beleid. Er wordt nu en in de toekomst veel van haar of hem verwacht. Tegelijkertijd blijkt in de zorgpraktijk dat er over en weer tussen cliënt, zorgverlener en mantelzorger soms tegenstrijdige verwachtingen zijn.

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Geron 4/2017 Naar de uitgave