Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Nieuws | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Goed begin van 2009 voor preventieasistente uit Deventer

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
   

Samenvatting

De Standby Dag op 22 november had voor preventieassistente Gea ten Have uit Deventer nog een prettig vervolg.Vlak voor de kerst ontving zij bericht van de nieuwe vacaturesite tandheelkundebanen.nl dat ze een scooter gewonnen had. Aanvankelijk dacht ze dat een collega een grapje met haar uithaalde, maar toen ze de website opzocht op het internet zag ze echt haar naam vermeld staan. Op 5 januari kon Gea, werkzaam bij Stichting Tandartsen Centrum te Deventer, in bijzijn van haar collega's de scooter in ontvangst nemen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave

Agenda

Agenda

Lezersvraag

Hond in de stoel