Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Onderzoek | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Mooier door een beugel

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Als vijftienjarige puber droeg ik een beugel. Ik vond mijn tanden scheef staan en heb mijn tandarts bijna gesmeekt om er iets aan te doen. Ik dacht dat ik er een stuk mooier van zou worden. Of dat ook werkelijk zo was, weet ik niet. Zelf vond ik in ieder geval van wel. Tegenwoordig draagt ongeveer de helft van alle tieners een beugel. Het grootste gedeelte zal er net zo over denken als ik destijds. Maar is dat ook écht zo? Na het dragen van een beugel vinden andere mensen je gemiddeld gesproken een ‘beetje’ mooier dan voor de beugel. Dat blijkt uit een Nederlands doctoraatsonderzoek van orthodontist Rosemie Kiekens.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave

Lezersvraag

Hond in de stoel