Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Editorial | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Onderhoud van het gebit op onze oude dag

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Hoewel de jaarwisseling voor je gevoel misschien al weer ver achter je ligt, wens ik alle lezers van de Standby langs deze weg een gelukkig en vooral gezond (gebit toe in) 2009. Het is dinsdag 30 december als ik dit editorial schrijf en ik kijk terug op het oude jaar, maar ook vooruit.Wat gaat 2009 ons brengen? Ook op tandheelkundig gebied.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave

Lezersvraag

Hond in de stoel

Agenda

Agenda