Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Stelling | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Halfjaarlijkse gebits controle is overbodig

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
Marijke Simons

Samenvatting

‘De halfjaarlijkse gebitscontrole is niet meer van deze tijd. Tandartsen kunnen meestal volstaan met een eenmalige jaarlijkse gebitscontrole. Dat moet worden vastgelegd in een nieuwe praktijkrichtlijn.’ Op deze bewering promoveerde tandarts Dirk Mettes onlangs aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Volgens hem is zorg op maat wenselijker, waarbij de ene patiënt met tandvleesproblemen misschien wel eenmaal per drie maanden voor controle moet komen, terwijl een andere patiënt met eenmaal per twee jaar toe kan. Wat vindt de assistent?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave